top of page

Fysioterapi i København

Hos Fysioterapeuterne Islands Brygge 
møder vi dig altid med et smil og i øjenhøjde. Vi går op i at holde os ajour med den seneste forskning og derfor altid være i stand til at tilbyde dig den bedste behandling. Hvad enten det er kroniske eller akutte smerter, genoptræning af  knæ eller ankel, så sørger vi for den rette vejledning og behandling.

Skuldersmerter

Skulderen er det mest mobile led i kroppen og det led, der hyppigst ryger ud af led. Den store bevægelighed sætter til gengæld lige så store krav til stabiliteten omkring leddet, som bl.a. opretholdes af muskler og sener, og derfor er det ikke unormalt at få smerter i disse.

Nakkesmerter

Nakkesmerter og hold i nakken er det vi ser hyppigst. Det forekommer ofte akut og kan være smertefuldt. Problemer med at bevæge nakken til siden og forover er klassiske symptomer. Kæbespænding og  hovedpine kan også optræde og her kan der være brug for behandling og vejledning. 

Hovedpine

Hovedpine er ofte noget, som vi alle oplever til tider, nogle mere end andre. Hovedpine optræder oftest i form af spændingshovedpine, migræne eller hovedpine fra strukturer omkring nakken, men kan være forårsaget af flere forskellige årsager.

Graviditet

Alle kvinder får selvfølgelig smerter i forbindelse med fødslen, men mange får desuden smerter i bækkenet allerede efter den 18. uge og kan gøre, at graviditeten føles lang og ulidelig. Symptomerne kan minde om mange andre problematikker, men vi kan hjælpe med at finde årsagen og gøre din graviditet mere udholdelig. 

Mere

Vi behandler smerter i hele bevægeapparatet. Så hvis du har problemer med fx tennisalbue, knæ, ankel eller hælspore, så er du mere end velkommen til at kontakte os og høre, hvordan vi kan hjælpe dig. Du kan se mere under menuafsnittet "Vi behanddler" her på hjemmesiden. 

Ondt i lænden

Lænden har en både vægtbærende, mobil og vægtovervørende funktion centralt i kroppen. Derfor kan smerter i lænden være invaliderende for alle mennesker. Lændesmerter inddeles typisk i akutte lændesmerter, subakutte lændesmerter og kroniske lændesmerter.

bottom of page